Tietoa meistä

Olemme aitoja ihmisiä suurella sydämellä alaa kohtaan ja nappi valinta jos haluat lemmikillesi huolehtivat trimmaajat koko elämän ajaksi

Trimmaamme kaikenrotuisia koiria. Vuosien saatossa olemme saavuttaneet monen omistajan ja karvatassun luottamuksen olemalla osa heidän elämää hoitamalla turkit kuntoon. Kouluttautuneina trimmaajina olemme turvallinen ja varma valinta lemmikkisi hoitajiksi. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin lemmikkisi turkinhuoltoon liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan.

Trimmaaja Marianne
Trimmaaja Marianne

Vietin ison osan ajasta lapsuudessani navetassa. Siellä tutustuin hevosiin, lampaisiin, vuoheen ja kanoihin. Kotona meillä oli jyrsijöitä, kissoja ja koiria. Tämä kutsumus eläinten kanssa olemiselle johti luonnollisesti työskentelemään niiden kanssa. Olen kouluttautunut koirien koulutusohjaajaksi ja suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon erikoistuen eläinten trimmaamiseen. Trimmaan kaikkia rotuja niin saksilla kuin nyppienkin. Tutuimmaksi roduksi vuosien saatossa minulle on tullut westi. 

Trimmaaja Paula
Trimmaaja Paula

Olen ollut lapsuudestani asti koirien kanssa tekemisissä. Minulla on kokemusta herkistä ja aroista hurjempiinkin koiriin. Vapaa- aikani vietän suurimmaksi osaksi myös koirien parissa, kuten näyttelyissä sekä erilaisissa kokeissa. Intohimonani ovat koirat ja niiden turkin puunaaminen. Olen ehdottomasti unelmatyössäni. Trimmaan kaikkia rotuja, sekä myös kissoja.

Trimmaaja Piia
Trimmaaja Piia

Olen touhunnut koko elämäni koirien kanssa ja kasvattaja nimeni Royal smile sain vuonna 1994. Turkkien hoito on ollut intohimoni aina. Kotonani minulla on 4 afgaaninvinttikoiraa, joiden kanssa käyn näyttelyissä ja harrastan maastojuoksua. Afgaanien turkkien parissa olen viettänyt pitkälle toistakymmentä vuotta. Tutuiksi ovat tulleet myös snautserit ja muut nypittävät rodut. 2019 päätin vihdoin tehdä unelmistani totta. Vaihdoin alaa kokonaan valmistuen ensin eläintenhoitajaksi ja sitten heti perään trimaajaksi Taitotalosta vuonna 2020.